Reservation
Medunova 2947/1, Stodulky, Hlavní Město Praha, Czech Republic +420 602 414 190

TableBooking








    NašiŠéfkuchaři


    Pavel Brož

    • Pavel si potrpí na absolutní čerstvost. Jeho kuchyně je rafinovaná, exkluzivní, moderní a především poctivá.
     
    • Vystudoval hotelovou školu v Mariánských lázních. Přes 12 let žil v Edinburghu, kde vařil s hvězdami jako je Albert Roux, Paul Merrett, Chris a Jeff Galvinovi. Po návratu působil jako Executive Chef v restauraci V Zátiší.
     
    • Jeho motto "Sofistikovaně, soustředěně, upřímně, skromě - jedlá poezie" jsme si v TUTO Bistru převzali za vlastní.
       


    Pavel Krajčík

    • Pro Pavla je gastronomie především zážitkem, jak už při jeho přípravě, tak při uspokojování chutí při samotné konzumaci. Jeho kuchyně je přímočará, bez zbytečně překrášlené prezentace.
     
    • Vystudoval hotelovou školu v Mariánských lázních a poté Vysokou zemědělskou školu. Jako obchodník s vínem byl s gastronomií v každodenním kontaktu a jeho kuchařské umění zúročil i jako finalista v kuchařské show Master Chef.
     
    • Signature dish: Holub na víně a kávě s houbami a domácími špeclemi